Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
De Merodelaan 72 5 in Lanaken

De Merodelaan 72 5

Lanaken, België
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
043-3506900

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1988 Woonoppervlakte 328 m² Aantal kamers 10
Lees meer

Omschrijving

LANAKEN (België) - Riant duplex penthouse (328 m²) met lift in parkachtige omgeving (nabij Kasteel Pietersheim), kwalitatief hoogwaardige afwerking met onder meer 4 slaapkamers, 2 badkamers, wellness, 6 terrassen en 2 parkeerplaatsen in souterrain. 

Het penthouse is gelegen op de...
Lees meer
Route van naar De Merodelaan 72 5, Lanaken

Omschrijving

LANAKEN (België) - Riant duplex penthouse (328 m²) met lift in parkachtige omgeving (nabij Kasteel Pietersheim), kwalitatief hoogwaardige afwerking met onder meer 4 slaapkamers, 2 badkamers, wellness, 6 terrassen en 2 parkeerplaatsen in souterrain. 

Het penthouse is gelegen op de 2e en 3e etage in 'Villa Aragone', het meest fraai gepositioneerde wooncomplex in het prachtige lommerrijke park 'Petersheim' aan De Merodelaan in Lanaken. 
Deze laan ontleent haar naam aan de familie Van Merode, welke in 1449 het eigendom verkreeg van het op ca. 400m afstand gelegen Domein, Kasteel en Heerlijkheid Pietersheim daterend eind 11e eeuw. 
Dankzij deze fijne centrale ligging zijn onder meer het centrum van Lanaken, winkelcentra in Smeermaas en de Nederlandse grens binnen 5 minuten te bereiken. 

Vanuit de prive-parking in het souterrain bereikt u per trap of lift de 2e etage, alwaar de luxe natuurstenen afwerkingen in de centrale hal u onthalen en welkom heten.
Eenmaal binnen in het penthouse valt direct op dat de interieurarchitect in 1988 uitstekend werk heeft verricht, de heerlijke lichtinval en transparantie staan garant voor een beleving wat u niet vaak zult ervaren in een appartement. 
De indeling en afwerking zijn gericht op comfort in optima forma, in combinatie met de toegepaste materialen en maatwerk betimmeringen is het wonen hier een waar genot. 
De 2e etage (216 m²) is de primaire woonetage waar de living, keuken, masterbedroom met badkamer en welness en logeerkamer zijn gesitueerd.
De 3e etage (112 m²), welke vanuit de entree van het appartement per trap ter bereiken is, beschikt tevens over een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers annex werkkamers en een badkamer, waardoor het appartement uitstekend geschikt is voor het inwonen van bijvoorbeeld een familielid of zorgverlener of kantoor aan huis.

Ook het buitencontact is optimaal! 
Gedurende de gehele dag kunt u genieten op een van de 6 terrassen van het heerlijke buitencontact met het omliggende park, desgewenst in de zon of in de schaduw. 
Enkele terrassen zijn zelfs dermate groot dat u gerust met meerdere gasten samen buiten kunt vertoeven.

BIJZONDERHEDEN:
- Duplex penthouse (2de en 3de verdieping)
- Luxueuze afwerking 
- Duurzame materialen
- 6 zonneterrassen
- Gelegen in lommerrijk park Petersheim
- Centrumligging (op wandelafstand v/h centrum van Lanaken)
- Op enkele kilometers van de Nederlandse grens (Maastricht), E314 en E313.
- Mogelijkheid kangoeroewoning (inwonen familielid of zorgverlener) of combinatie wonen/werken
- Virtuele tour, video en plannen op website TIMvastgoed.

INDELING
GELIJKVLOERS 0.0 
-Gemeenschappelijke inkomhal:                
Representatieve inkom, glazen toegangsdeur, lift, traphal, afwerking in marmer.

VERDIEPING +02:
- Gemeenschappelijke inkomhal:
Representatieve inkom, welke gedeeld wordt met één andere bewoner, lift, spiegelwand, traphal, private berging voorzien van rekken, afwerking in marmer.
- Inkomhal:        17m²        2.7x6.2m
Brand -en inbraakwerende voordeur, inox wenteltrap met granieten tredes, verlaagd plafond met spots, glazen deur, vloer: Graniet.
- Hal:        6m²        4x1.3m
Garderobekast (1.4x1m), parlofoon, toilet (1.6x1m, wand in marmer, lavabo, hangtoilet), vloer: Graniet.
- Bijkeuken:        8m²        3.20x2.38m
Inbouwkasten, koelkast (vochtregulator), aansluiting wasmachine/droger, spoelbak met aparte boiler, dampkap, inox werkblad, vloer: Graniet.
- Keuken:        16m²        3.2x4.9m
Zwarte hoogglanskeuken (BOFFI) met GAGGENAU-toestellen met onder- en bovenkasten, koelkast/diepvries, ontbijttafel (graniet), magnetron, oven, keramische kookplaat, vaatwasser, afvalvermaler, inox werkblad, spots, sunscreen, glazen deur naar leefruimte, vloer: Graniet.
- Leefruimte:        60m²        10.4x5.7m
Veel lichtinval, schuifraam naar terras, open haard, verlaagd plafond met spots, TV-kast, vloer: Graniet.
- Terras/Balkon aan leefruimte:        26m²         (9x2.3m en 1.2x2.4m = 24m²)
Voorzien van 2 tuinbergingen, zonneluifel, spots, bewateringssysteem, muziekinst., vloer: Terrastegels.
- Balkon:1x2.5m, bereikbaar via deur.
- Slaapkamer 1:        20m²        4.6x3.8m en 2x1.3m
Inbouwkast, wastafel, toegang naar terras, vloer: Tapijtvloer.
- Terras aan slpk 1:        6m²        4.4x1.3m 
- Hal:        13m²        7.4x1.3m en 2.3x1.3m
Voorzien van inbouwkast, technische ruimte met elektriciteitskast, stofzuigsysteem, luchtcirculatiesysteem, vloer: Tapijtvloer.
- Slaapkamer 2:        37m²        4.70x4.60m + 4.50x3.50m
Master Bedroom met 2 terrassen, TV-aanluiting, vloer: Tapijtvloer.
2 Terrassen aan slpk. 2:        11m²        4.1x1.2m en 4.33x1.38m
- Badkamer:        31m²        4.2x7.3m
Gelegen aan Masterbedroom, met ronde Jacuzzi, meubel met 2 wastafels en kasten, verlaagd plafond met spots, marmeren wanden, hangtoilet, douche (marmer) en doorloop naar welness met stoomdouche (marmer/graniet) met massageknoppen, finse sauna, inbouwkasten, vloer: Graniet.

VERDIEPING +03:
- Leefruimte 2 met keuken / zitplaats / kantoor / kangoeroewoning:        48m²        
- Leefruimte met keuken: 3.50x7m, schuifraam naar terras, airco, vloer: tapijt.
- Keuken voorzien van keramische kookplaat, magnetron, koelkast, vaatwasser, hoogglans met inox werkblad, spoelbak met aparte boiler, onderkasten, vloer: Graniet.
- Zitplaats: 6.7x3.4m, 2 schuiframen naar het terras, deur naar balkon. De leefruimte en zitplaats werden gebruikt als kantoorruimte. Deze ruimte kan perfect dienst doen als kangoeroe-woning, logeerruimte... vloer: Tapijtvloer.
- Terras:        27m²        3.8x7.1m, sunscreen, automatische zonneluifel, tuinberging, glazen opstaande lamellen. toeg. via 3 schuiframen, vloer: Witte tegels.
- Overloop/Traphal:        12m²        3.1x1.2 en 7.1x1.2m, voorzien van een lichtkoepel, vloer: Tapijtvloer.
- Badkamer 2:        8m²        3.70x2.1m, badkamermeubel met 1 wastafel en onderkasten, spiegel, douche (marmer), ligbad in graniet, marmeren muren, wandradiator, toegang naar bergzolder 1, vloer: Graniet.
- Bergzolder 1:        6m²        2.8x2.1m, vloer: Tapijt.
- WC:        1m²        1x1.1m, apart toilet, wastafel, hangtoilet, marmeren muren, vloer: Graniet.
- Slaapkamer 3:        21m²        4.60x4.5m, wastafel, onderkasten, spiegel, TV-aanluiting, inbouwkasten, bureau, toegang naar de bergzolder 2, vloer: Tapijtvloer.
- Bergzolder 2:        1m²        1.2x1m, boiler.
- Slaapkamer 4:        16m²        5.7x2.8m, inbouwkasten, TV-aansluiting, bureau, lades, vloer: Tapijtvloer.

EXTRA:
- Autostaanplaatsen: 2 autostaanplaatsen in de kelder inbegrepen.
- Privatieve kelderberging: Het penthouse beschikt over een privatieve kelderberging.
- Technische info: Waterontharder en filtersysteem aanwezig.
- Hoge afwerkingsgraad: Het penthouse werd afgewerkt met kwalitatieve mat., is voorzien van inbraakalarm, centraal stofzuigsysteem, B&O-aansluitingen, luchtcirculatie (Masser), binnendeuren met plafondhoogte, diverse vliegenramen, verlaagde plafonds met inbouwspots, thermostaten per ruimte, granieten venstertabletten...
Diverse mogelijkheden:
1. De leefruimte met keuken en zitplaats (3de verdiep) werd gebruikt als 'kantoor aan huis'. Deze ruimte is vanuit de inkomhal via de wenteltrap makkelijk te bereiken, zonder de privévertrekken te belasten.
2. Kangoeroe-woning: Inwonend familielid en/of logees voor langere tijd.

FINANCIELE INFORMATIE:
Gemeenschappelijke kosten:                
500 euro/maand (Inbegrepen: blokpolis, onderhoud/herstellingen, schoonmaak gemeenschappelijke delen, onderhoud tuin, lift, container, diversen, verbruik gemeenschappelijke delen, syndicus, voorschot privatief waterverbruik.
Deze kosten zijn het totaal van servicekosten (€ 260,- incl. waterverbruik) en bijdrage onderhoud park ( € 240,-).

Voetnoot:
BELGISCH AANBOD
Deze woning is gelegen in Lanaken (België, provincie Limburg) en bieden wij u collegiaal aan met bvba N78 Vastgoed, B.I.V. ingeschreven op het tableau onder nummer 503.897 op naam van de heer Dennis Camps en onder nummer 504.596 op naam van de heer Matthijs Van Erum.
De verkopers willen graag hun bereik onder potentiële kandidaten vergroten en hebben derhalve voor deze samenwerking tussen TIM Vastgoed (NL) en N78 Vastgoed (B) gekozen, waarmee beide Limburgen worden bereikt.
Bij de website Funda wordt deze woning weergegeven bij een zoekopdracht aan Nederlandse zijde, omdat het object zich binnen een straal van 5 km. van de Nederlandse grens ligt. Bent u niet op zoek naar een woning in België, dan verontschuldigen wij ons voor uw ongemak. Funda is momenteel bezig met de voorbereiding om buitenlands vastgoed anders weer te gaan geven.

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze verkoopinformatie slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Het ontvangen van deze verkoopinformatie is geen vrijwaring voor de kandidaat-koper, die heeft zijn onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. 

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.
Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.

TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij
Tel. 043-3506900
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 595.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Penthouse Bouwjaar 1988 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg, open ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 328 m² Overige inpandige ruimte 18 m² Inhoud 1100 m³ Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Dakterras Ja Energie Energieklasse B Energie einddatum 13-05-2027 Verwarming Elektrische verwarming Warmwater Elektrische boiler eigendom Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 27 m² (3.8 m bij 7.1 m) Ligging hoofdtuin Zuid, West Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder, Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, parkeergarage Toelichting 2 parkeerplaatsen eigendom Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Algemene Woning Keur, Energie Prestatie Advies Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 500,00 Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Alarminstallatie Ja TV-Kabel Ja Zonwering Ja Lift Ja Airconditioning Ja Jacuzzi Ja Stoomcabine Ja Rookkanaal Ja Schuifpui Ja Frans balkon Ja Dakraam Ja Sauna Ja
Route van naar De Merodelaan 72 5, Lanaken
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.