Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Jac Thijssedomein - Garagebox in Maastricht 6229 EA

Jac Thijssedomein - garagebox

6229 EA Maastricht
Vraagprijs € 25.000,- k.k.
043-3506900

Kenmerken

Soort object OverigOG Bouwjaar 1989
Lees meer

Omschrijving

Maastricht (Randwyck) - Garagebox te koop, voorzien van elektriciteit en elektrische poort, uitstekend gelegen aan middels slagboom afsluitbaar parkeerterrein met omliggende woningen en appartementen.

De garagebox heeft een afmeting van ca. 3 x 6 meter en is voorzien van een op afstand...
Lees meer

Omschrijving

Maastricht (Randwyck) - Garagebox te koop, voorzien van elektriciteit en elektrische poort, uitstekend gelegen aan middels slagboom afsluitbaar parkeerterrein met omliggende woningen en appartementen.

De garagebox heeft een afmeting van ca. 3 x 6 meter en is voorzien van een op afstand bedienbare elektrisch bedienbare stalen kantelpoort en heeft diverse stopcontacten en verlichting op een bewegingsmelder.
De elektriciteit wordt verkregen van de achterburen, middels een tussenmeter wordt jaarlijks op basis van nacalculatie de stroom verrekend.

BELANGRIJK
Dit binnenterrein is voor voetgangers en fietsers vrij toegankelijk van twee zijden.
Toegang tot het binnenterrein met auto of soortgelijke voertuigen is alleen toegestaan voor aanwonenden middels een op afstand bedienbare slagboom met abonnementssysteem.
Eigenaar en beheerder van het parkeerterrein is bewonersvereniging Ons Domein; via de makelaar zijn de statuten, huishoudelijk reglement en het jaarverslag van de vereniging op te vragen. Jaarlijkse bijdrage voor omwonenden bedraagt € 15,- per jaar voor gebruik slagboom.
Indien u niet woonachtig bent rondom het binnenterrein dan zal er een verzoek tot toegang en gebruik moeten worden voorgelegd aan de bewonersvereniging.
Meer informatie hierover opvraagbaar bij de makelaar.

OPLEVERING
In de huidige staat, recent is de elektrische poort geheel nagezien door een specialistisch bedrijf.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

ONDERHOUD
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige toestand is op basis van visuele waarnemingen door de makelaar.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze verkoopinformatie slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Het ontvangen van deze verkoopinformatie en de Vragenlijst is geen vrijwaring voor de kandidaat-koper, die heeft zijn onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze garagebox.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij
Tel. 043-3506900
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 25.000,- kosten koper Aanvaarding Per datum Aanvaarding toelichting 01-10-2017 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwjaar 1989 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 19 m² Overig Permanente bewoning Nee Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente MAASTRICHT Sectie F Perceelnummer 4123 Oppervlakte 19 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Jac Thijssedomein - garagebox, 6229 EA Maastricht
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.