Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wehryweg 27 in Valkenburg 6301 GA

Wehryweg 27

6301 GA Valkenburg
€ 449.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

VALKENBURG - Wehryweg 27
In een van de mooiste en meest gewilde straten van Valkenburg ligt naast het gemeentehuis en nabij het trein- en busstation deze ruime '30-er jaren woning met in achtertuin een 180 m² grote vrijstaande bedrijfsruimte met kantoorfaciliteit.
Deze statige woning is bijzonder geschikt voor diverse doeleinden: bed-and-breakfast, dubbele bewoning, wonen en werken,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1929 Woonoppervlakte 307 m² Aantal kamers 15
Lees meer

Omschrijving

VALKENBURG - Wehryweg 27
In een van de mooiste en meest gewilde straten van Valkenburg ligt naast het gemeentehuis en nabij het trein- en busstation deze ruime '30-er jaren woning met in achtertuin een 180 m² grote vrijstaande bedrijfsruimte met kantoorfaciliteit.
Deze statige woning is bijzonder geschikt voor diverse doeleinden: bed-and-breakfast, dubbele bewoning, wonen en werken, praktijk aan huis, productiebedrijf, sport- of yogastudio.

Dit pand bieden wij u aan in collegiale samenwerking met Valk Vastgoed.

Het is te verdelen in twee gedeeltes, te weten:
A) VALKENBURG-CENTRUM, WEHRYWEG 27, HERENHUIS
B) VALKENBURG-CENTRUM, WEHRYWEG 27, SEPARATE BEDRIJFSRUIMTE

A) In een van de mooiste en meest aantrekkelijke straten van Valkenburg ligt naast het gemeentehuis en nabij het trein- en busstation dit ruime pand. Dit statige gebouw is bijzonder geschikt voor diverse doeleinden: dubbele bewoning, bed-and-breakfast, wonen en werken, praktijk aan huis.
Het herenhuis kan onafhankelijk van de bedrijfsruimte verworven worden. Een combinatie van beide objecten is uiteraard mogelijk.

Indeling van de woning:

Souterrain (90 m²):
Dit omvat 4 ruimtes, 1 kelder, overloop, cv-ruimte (met cv-ketel en boiler) en waskeuken. Er zijn twee toegangen tot de achtertuin.

Begane grond (92 m²):
Entree met lange gang voorzien van klassieke vloer en meterkast, royale woonkamer met mogelijkheid voor een gashaard, aparte eetkamer, traditionele keuken met verbinding naar overdekt terras (16 m²), toilet.

Eerste verdieping (70,5 m²):
Hier bevinden zich aan de voorzijde een grote slaapkamer met klein balkon en een ruime, moderne badkamer; aan de achterzijde zijn er twee slaapkamers, beide voorzien van een gescheiden sanitaire ruimte (toilet, douche en wasgelegenheid).

Tweede verdieping (54,9 m²):
Aan de voorzijde zijn er twee slaapkamers, aan de achterzijde bevinden zich een kleinere slaapkamer en een aparte badkamer met toilet en douche.

Bijzonderheden:
- een deel van de woning (eerste verdieping) beschikt over nieuwe kozijnen met dubbel glas, de begane grond heeft overal voorzetramen;
- de vloeren in de woning bestaan voornamelijk uit lichte bamboestroken;
- er is een fraaie olmen trap;
- er zijn diverse glas-in-loodramen;
- op het achterterrein is er gelegenheid om te parkeren;
- het station en de bushalte bevinden zich op 100 meter afstand;
- er is een kleine stadstuin met riante walnotenboom;
- grondanalyserapport is aanwezig;
- plattegronden, bouwtekeningen en een NEN2580 (in)meetrapport zijn beschikbaar.

Gebruiksoppervlakte wonen: 307 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 16 m²
Bruto inhoud woning: ongeveer 1098 m³
Perceelsgrootte: in beginsel 504 m² (sectie D nummer 2425) of nader te bepalen


B) WEHRYWEG 27, MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE (ongeveer 180 m²)
Deze bedrijfsruimte werd zes jaar geleden geheel gerenoveerd en ingericht voor (para)medische doeleinden maar heeft een multifunctioneel karakter. Er zijn een aantal eigen parkeerplaatsen beschikbaar.
Er is een ruim, fraai afgewerkt kantoor met een kleine keuken en een apart toilet. Daarnaast zijn er drie ruimtes van elkaar gescheiden door mobiele wanden. Een ruimte beschikt over een hoogwaardige, gecertificeerde afzuiginstallatie, een recente cv-ketel, een plafond met luxe lichtbakken.
In deze ruimte werden tot voor kort hoogwaardige vitamineproducten vervaardigd. Door de sterke groei is men uitgeweken naar een grotere accommodatie.

De bedrijfsruimte kan los van het herenhuis verworven worden. In dat geval zal er sprake zijn van een gemeenschappelijk gebruik van de in- en uitrit naast het herenhuis.

Inhoud: ongeveer 600 m³.

Voorzieningen:
Tussenmeters voor gas, water en elektra, krachtstroom, CV ketel (Remeha Calenta 2012), internet- en telefoonaansluitingen, elektrische deur, vliering en waterfilter.

Na aanpassing is het dak geschikt voor de plaatsing van 40-160 m² zonnepanelen.
Offertes hiervoor zijn aangevraagd en beschikbaar.

Bijzonderheden:
- een deel van de woning (eerste verdieping) beschikt over nieuwe kozijnen met dubbel glas, de begane grond heeft overal voorzetramen;
- de vloeren in de woning bestaan voornamelijk uit lichte bamboestroken;
- er is een fraaie olmen trap;
- er zijn diverse glas-in-loodramen;
- op het achterterrein is er volop gelegenheid om te parkeren;
- het station en de bushalte bevinden zich op 100 meter afstand;
- er is een kleine stadstuin met riante walnotenboom en diverse fruitstruiken.
- er is een plan beschikbaar om de woning om te vormen tot drie appartementen. Gesprekken met de gemeente over de te verlenen vergunning lopen nog;
- grondanalyserapport is aanwezig;
- plattegronden, bouwtechnisch keuringsrapport en bouwtekeningen en een NEN2580 (in)meetrapport zijn beschikbaar.

AANVAARDING
Geheel in overleg nader te bepalen, voorkeur vanaf begin van deze zomer.

OPLEVERING
In de huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met de makelaar, bel hiervoor met TIM Vastgoed, tel. 043-3506900.

Voetnoot:
STAAT VAN HET OBJECT
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat is gebaseerd op basis van visuele waarnemingen en is gerelateerd aan de ouderdom van het object.
Verkoper heeft een vragenlijst ter informatie ingevuld welke op aanvraag bij de makelaar verkrijgbaar is.
Een rapport van het uitgevoerde bouwtechnisch keuringsrapport is op aanvraag verkrijgbaar.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.

Heeft u reeds een hypotheekadvies gehad en behoort de aankoop tot uw mogelijkheden? Kom dan kijken en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed, "Thuis In Makelaardij"
Heugemerstraat 104, 6229 AT MAASTRICHT
Tel. 043-3506900
Web. timvastgoed.nl
Overdracht Status Verkocht Prijs € 449.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Halfvrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken Bedrijfs- of dienstwoning Bouwjaar 1929 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 307 m² Perceeloppervlakte 684 m² Gebouwgebonden buitenruimte 16 m² Overige inpandige ruimte 84 m² Externe bergruimte 180 m² Inhoud 1098 m³ Aantal kamers 15 Aantal slaapkamers 7 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 300 m² (20.0 m bij 15.0 m) Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 8 auto's Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering en met elektrische deur Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Toelichting Sectional poort, laboratorium, kantoren, pantry, toilet. Parkeeroppervlakte 180 m² (1200 bij 1500) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Samengesteld dak Toelichting pannen op schuin dak woning, bitumineuze dakbedekking op platte daken Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente VALKENBURG (L) Sectie D Perceelnummer 2425 Oppervlakte 504 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Valkenburg Sectie D Perceelnummer 2425 Oppervlakte 180 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Wehryweg 27, 6301 GA Valkenburg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring