Mijn favorieten

Verhuizen of verbouwen

Zal ik gaan verhuizen of misschien toch maar die gewenste verbouwing doorzetten?

Deze vraag speelt vaak bij onze relaties. Wij helpen u graag met uw onderzoek. Tijdens een gesprek met één van onze bouwkundig ervaren makelaars worden uw woonwensen besproken en de mogelijkheden onderzocht of uw woonwensen eventueel te realiseren zijn in de huidige woning of dat een verhuizing de beste keuze zal zijn. Het intakegesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.
 

INVESTERING MET RENDEMENT

Gezien de huidige ontwikkelingen op de financiële markten zijn de mogelijkheden voor sommigen beperkt, omdat banken hun niet de hypotheek kunnen verlenen die zij nodig hebben om een nieuwe woning te kunnen kopen. Een verbouwing c.q. woningverbetering is dan de andere optie en kan de waarde van uw woning verhogen.
Uit ons advies komt naar voren of de door u gewenste verbouwingen de verkoopbaarheid van de woning op termijn positief dan wel negatief zullen beïnvloeden.
 

WAAR TE BEGINNEN

Transparant In Maatwerk staat bij ons voorop. U ontvangt een eerlijk, onderbouwd en op maat gemaakt advies waarop u uw besluit kan nemen. Vervolgens kunnen wij samen met onze vakkundige relaties op diverse wijzen u van dienst zijn, van het opstellen van een meerjarenbegroting voor het onderhoud tot het voorbereiden en uitvoeren van een complete verbouwing.
 

U weet nog niet zeker of u wilt verhuizen of verbouwen?

U kunt ook eens de test doen op de intersite Stay or Go voordat u een afspraak met ons maakt.
Op een leuke manier worden u een aantal vragen gesteld over uw huidige situatie, wellicht helpt het u de beslissing te maken.

Ontvang gratis een woonmagazine na het invullen van de test!