Mijn favorieten

Limburg Makelaars, samen sterk in uw provincie

Sinds het oprichten van het collectief Limburg Makelaars in het najaar van 2014 is TIM Vastgoed als partner erbij betrokken.

Limburg Makelaars is een samenwerkingscollectief van lokale vastgoedspecialisten in de provincie Limburg.
Alle expertises zijn in huis: van woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, taxateurs, beheerders, horecaspecialisten tot verhuurmakelaars.

Iedere makelaar werkt exclusief in zijn of haar kengetalgebied, en samen verzorgen zij de promotie van elkaars aanbod.
Doordat de partners op deze manier hun krachten bundelen ontvangt de opdrachtgever een provinciebreed bereik van gecertificeerde makelaars niet alleen elkaars aanbod promoten, zij delen ook hun vakkennis met elkaar en tijdens hun maandelijkse kennisbijeenkomsten bedenken zij met elkaar nieuwe marketingstrategieën en producten om hun relaties nog beter van dienst te zijn.

Dat is véél meer dan een makelaar gewoonlijk onderneemt, hiermee onderscheiden de Limburg Makelaars zich sterk van hun concurrentie. 

De slogan van Limburg Makelaars is "De samenwerkende vastgoedspecialisten voor heel Limburg"

Het mission statement van Limburg Makelaars luidt als volgt: 

Ons doel is om uitstekende klanttevredenheid te bereiken door de aan ons toevertrouwde zaken in vastgoedbeheer, vastgoedtransacties en totaalbegeleiding in de sectoren Wonen – Bedrijfsmatig en Horeca integer te behandelen tegen de hoogst mogelijke ethische waarden en normen. Vanwege onze exclusieve regio-overschrijdende samenwerking met lokale gecertificeerde makelaars en vastgoedspecialisten, onze passie, jarenlange vakkennis en no-nonsens mentaliteit, zijn wij uniek gepositioneerd om best-in-class diensten te verlenen aan een breed klantenbestand van particulieren, ondernemingen en investeerders in de mooiste provincie van Nederland, Limburg. Dit terwijl we op een maatschappelijk-verantwoorde manier actief zijn met bijzondere nadruk op respect naar en het welzijn van onze samenwerkende partners en de gemeenschappen waar we actief zijn. 

Een makelaar welke partner is van Limburg Makelaars is zelfstandig én niet alleen. Maak binnenkort een afspraak met uw makelaar en laat u informeren over Uw voordelen van zijn of haar partnership. 

 Klik hier voor de link naar de webpagina. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring