Mijn favorieten

Hypotheekarrangement

Met het juiste financiële plan slaapt u stukken beter.

 
U heeft de woning van uw keuze gevonden, wellicht bij TIM Vastgoed of bij een andere makelaar, waarbij u zich laat begeleiden door een makelaar bij TIM Vastgoed.
  
Maar hoe zit het met de financiering? Heeft u die al geregeld? Heeft u daarbij het gevoel óók de juiste keuze te hebben gemaakt of bent u er nog niet uit? Zou het niet heerlijk zijn als u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken?
 
Neem dan contact met ons op en laat u overtuigen dat uw zorgen ongegrond zijn.
 

Het “TIM Vastgoed Hypotheek Arrangement”

Samen met Erkend Hypotheekadviseurs heeft TIM Vastgoed een aantal unieke concepten ontwikkeld, waarin onroerend goed en hypotheek een centrale rol spelen. Onze integrale adviezen zijn gebaseerd op de individuele wensen en behoeften van onze cliënten, waarbij maatwerk en transparantie worden gegarandeerd.
 
Voor TIM Vastgoed ontwikkelden wij een speciaal hypotheek arrangement. Een aanbod om serieus te overwegen en bijna niet kunt weigeren:
 

  • Maatwerk advies met breed aanbod van geldverstrekkers en verzekeraars.
  • Marktconforme afsluitkosten voor uw hypotheek.
  • U krijgt een extra hypotheekkorting die kan oplopen tot 0,3% korting op de hypotheekrente. (Reken maar eens uit wat dit aan voordeel per jaar oplevert)
  • Gratis Opstalverzekering gedurende 1e jaar na oplevering woning.
  • Gratis voorlopige teruggave en inkomstenbelastingaangifte ingevuld door gecertificeerde fiscalisten.


Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u om u te adviseren over misschien wel de belangrijkste financiële beslissing uit uw leven.
                                                                                           
Meer informatie over dit arrangement en voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u terecht bij uw makelaar TIM Vastgoed.