Mijn favorieten

Onze medewerkers

TIM Vastgoed

Tim Schaap
Tim Schaap
Eigenaar/Makelaar RT
Directeur TIM Vastgoed
Lid VBO makelaar
DNV/SCVM Register Makelaar/Taxateur


Geboren in 1968 en getogen in Huizen (’t Gooi), is in 1993 getrouwd met Fynanda hebben samen 2 zonen. In 2001 hebben zij besloten te verhuizen van Huizen naar het fraaie Maastricht.
Tim heeft meer dan 24 jaar bouwkundige ervaring en is onder meer in het bezit van de vakdiploma’s Burgerlijke en Utiliteitsbouw, Makelaardij Wonen en Woon-winkelpand en post-HBO Vastgoedmanagement.
Hij werkt in Zuid Limburg sinds 1997 als bouwkundige en sinds 2003 als gecertificeerd makelaar/taxateur en zelfstandig ondernemer.

Tim licht zijn besluit een eigen kantoor te starten als volgt toe: "Ondanks een neergaande trend in de woningmarkt wilde ik graag een makelaarskantoor in Maastricht beginnen omdat ik kansen zie, weet dat onze bredere dienstverlening, uitstekende bereikbaarheid en persoonlijke aanpak hét verschil uitmaken". Inmiddels heeft Tim de bemiddeling mogen verrichten bij meer dan 400 woningtransacties bij zowel verkopen als aankopen, waarbij het laatste jaar ook steeds meer begeleidingen bij aankopen. Sinds kort zijn ook het uitvoeren van taxaties voor financieringen en verzekeringen aan zijn takenpakket toegevoegd.

Tim zegt over de toename in aankoopbegeleiding: ”Steeds meer woningzoekenden beginnen in te zien dat zij winst in de aankoop kunnen behalen door van de marktkennis en vaktechnische kwaliteiten van een makelaar gebruik te maken in het aankoopproces. Dit is een zeer goede ontwikkeling, je consulteert als het om het welzijn van je eigen lichaam gaat uiteindelijk toch ook een specialist, ondanks alle informatie die op Internet is te vinden?”
Fynanda Schaap - Van der Wal
Fynanda Schaap - Van der Wal
Office Manager
Rico Meertens
Rico Meertens
Assistent Makelaar