Mijn favorieten

Over TIM Vastgoed

TIM Vastgoed haar slogan is 'Thuis In Makelaardij'.

Want kantooreigenaar en makelaar-taxateur Tim Schaap heeft al meer dan 16 jaar een uitstekende staat van dienst in de makelaardij in Zuid Limburg.

Het team bij TIM weet middels hun uitgebreide expertise en een op maat gemaakte marketingstrategie hun Zuid-Limburgse aanbod uitstekend te presenteren, met succesvol resultaat tot gevolg.

Opvallend is het betrokken en persoonlijk contact met de teamleden die de normen en waarden van het familiebedrijf hanteren, iets wat niet vanzelfsprekend is in dit vakgebied.

Vastgoed kopen of verkopen is een van de grootste financiële en emotionele investeringen in een mensenleven. Toekomstbepalend, het geeft een leven een nieuwe wending. Bij TIM Vastgoed realiseren zij zich dat terdege en gaan daar dan ook zorgvuldig mee om. Klanten omschrijven TIM Vastgoed als een ondernemend kantoor waarvan de medewerkers écht meedenken.

Als u voor TIM Vastgoed als uw makelaarskantoor kiest, dan kiest u niet alleen voor een professionele makelaar met een bouwkundige expertise, u kiest in ieder geval voor een mensgerichte aanpak. 

“Onze missie is dat iedereen in zijn/haar droomhuis kan wonen én blijven wonen. Wij doen alles binnen onze mogelijkheden om die dromen te verwezenlijken” aldus Tim Schaap, mede-eigenaar en makelaar/registertaxateur bij TIM Vastgoed.

Nader kennismaken? Klik hieronder voor een korte video introductie: 

Video introductie TIM Vastgoed 


DE TEAMLEDEN: 

Tim Schaap is eigenaar en gecertificeerd makelaar / registertaxateur bij TIM. Hij verzorgt de bezichtigingen en onderhandelingen en aansturing van de onderneming.

Fynanda Schaap, de vrouw van Tim en samen met hem eigenaar, zij verzorgt de financiële en objectenadministratie en correspondentie.

Rico Meertens, assistent-makelaar, werkt sinds 2009 bij TIM Vastgoed (met kleine tussentijdse onderbreking) en ondersteunt Tim bij zijn makelaarsactiviteiten en verzorgd het invoeren en actueel houden van de database met panden en relaties.

Jurjen Schaap, studentenmakelaar, is dé bemiddelaar voor de student die op zoek is naar een kamer in Maastricht. Hij zoekt, vindt en bemiddeld namens de huurder.
 
REGIONALE SAMENWERKING:
Met  collega-makelaars buiten de werkregio 043 is er sterke samenwerking onder de naam Limburg Makelaars.
Gezamenlijk vinden zij de koper voor uw woning en bieden zij middels hun vakkennis, uitgebreide relatiekring en vooral passie voor het vak een kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide dienstverlening in de makelaardij.  

Kom gerust eens langs bij ons op kantoor aan de Heugemerstraat 104 in Maastricht, of bel voor een afspraak bij u thuis met 043-3506900.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring