Mijn favorieten

Verhuur en beheer met verhuurgarantie

Je woning verhuren aan expats? Maak gebruik van ons brede netwerk en onze ruime ervaring!
Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het verhuren van woningen in en rondom Maastricht. Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft en anticiperen hierop. Wij nemen graag uw zoektocht naar dé geschikte huurder uit handen, gaan pro-actief op zoek en kwalificeren grondig. 

Waarom TIM Vastgoed?
  • Ervaring die spreekt
  • Wij gaan voor de beste huurprijs
  • Dé beste presentatie van uw woning (met o.a. professionele fotografie)
  • Goede screening van huurders
  • Juridische kennis van zaken
  • Huurovereenkomst volledig geregeld
  • Bemiddeling no-cure-no-pay
 
STAPPENPLAN VERHUUR

 Kennismakingsgesprek
Tim Schaap of Rico Meertens komt graag vrijblijvend bij je langs om je te voorzien van huuradvies op maat. Welke huurprijs kan er gehanteerd worden? Waar krijg je juridisch gezien mee te maken? Wat kunt je verder van ons verwachten? Dit zijn allemaal vragen die wij vóór het aangaan van een eventuele samenwerking graag ophelderen, om de toekomstige samenwerking zo duidelijk en transparant mogelijk te maken.

 Presentatie
Een goede presentatie is in onze ogen van groot belang als het aankomt op het maken van een goede eerste indruk. Naast een pakkende advertentie tekst laten wij in alle gevallen professionele foto’s maken én plattegronden uitwerken die je woning goed tot z’n recht laat komen.

 Adverteren
Een mooie presentatie dient uiteraard via de juiste kanalen te worden geëtaleerd. Ons aanbod staat vermeld op lokale, nationale –en internationale websites en wordt onder de aandacht gebracht bij diverse gerenommeerde (inter)nationale bedrijven in en om Maastricht, waar wij goede contacten mee onderhouden. Ook zullen wij je woning delen met een groot aantal collegamakelaars die voor hun relaties op zoek zijn.

 Bezichtigingen
Naar aanleiding van de ontvangen aanvragen, kwalificeren wij de kandidaten of zij in aanmerking komen op basis van hun inkomstengegevens en vervolgens gaan wij in samenspraak met jou de bezichtigingen inplannen. We gaan de woning dan “live” presenteren aan de gekwalificeerde kandidaten.

 Huurvoorstellen
Indien wij een of meerdere huurvoorstellen ontvangen, zullen wij deze eerst zelf toetsen. Zo toetsen wij de huurder grondig, kijken onder maar naar het soort dienstverband, referenties van voorgaande huur en financiële status.

Indien de huurder door onze screening heen komt, zullen wij het gedane voorstel aan je voorleggen en samen bespreken. Bij TIM Vastgoed streven wij naar de juiste match tussen huurder en verhuurder. Er wordt tenslotte een langdurige overeenkomst gesloten.
Het voorstel is besproken, en je voelt je 100% comfortabel met de nieuwe huurder. Akkoord! Gefeliciteerd!
 Opstellen Huurovereenkomst
Wij zullen de door onze branchevereniging VBO Makelaar voorgeschreven en juridisch getoetste huurovereenkomst opstellen en indien nodig in het Engels vertalen. In deze overeenkomst leggen wij alle gemaakte afspraken vast. Ook is hier ruimte voor het verwerken van eventuele specifieke wensen. Ter goedkeuring leggen wij de concept versie van de overeenkomst eerste aan de verhuurder voor. Bij akkoord zullen wij de overeenkomst doorzetten naar de nieuwe huurder en er zorg voor dragen dat deze spoedig wordt ondertekend en dat er wordt betaald. TIM Vastgoed incasseert de eerste betaling, om er zodoende op toe te zien dat dit soepel verloopt.

 Sleuteloverdracht
Dit vindt pas plaats als alle afspraken goed zijn vastgelegd in het huurcontract en deze door beide partijen is ondertekend en dat door de huurder de gehele betaling is voldaan. Bij deze sleuteloverdracht zullen wij een inspectie van de woning uitvoeren, waarbij wij de gehele staat van de woning gedetailleerd documenteren, met zowel een geschreven rapport, als met foto’s. Dit is van belang omdat u als verhuurder de woning graag weer in dezelfde staat terug wilt krijgen en huurder ter garantie hiervan een waarborgsom betaald.
Het rapport en foto’s zullen na afloop van de inspectie naar beide partijen worden gestuurd, voor het eigen archief.

 Nazorg
Wij streven naar een langdurige samenwerking , wij blijven dan ook voor de verhuurder en huurder bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

 Beheer
Wil je geheel ontzorgd worden? Dat kan! Wij bieden namelijk ook een beheeroptie aan. Dit houd in dat wij  het eerste aanspreek punt worden van de huurders, dat wij de maandelijkse huur innen en eventuele huurverhogingen doorvoeren. Wil je meer informatie over deze optie? Wij voorzien je graag vrijblijvend van meer informatie, je hoeft alleen maar met ons te bellen op 043-3506900.

 Tarieven
Ons Verhuurtarief is als volgt opgebouwd:
Opstartkosten nieuw dossier, inclusief fotografie, plattegronden en verhuurtekst € 495,- exclusief 21% B.T.W.
Verhuurbemiddeling bedraagt 6% van de jaarhuur exclusief 21% B.T.W. (8% exclusief 21% B.T.W. indien huurperiode korter dan 12 maanden)

Ons Beheertarief bedraagt 4,5% van de bruto jaarhuur exclusief 21% B.T.W.

Heeft u een woning te verhuren of zoekt u een huurwoning, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Via deze link ziet u ons actuele huuraanbod.


 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring